Csapágy 608ZZ

272 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 608ZZ Kategória: Címkék: ,

Leírás

A 608ZZ típusú csapágy egy rendkívül népszerű és megbízható csapágy típus, melyet számos alkalmazásban lehet használni. Ez a csapágy méretének és erősítésének köszönhetően kiválóan alkalmazható például 3D nyomtatókban, robogókban, görkorcsolyákban, skateboards-okban és sok más hasonló alkalmazásban.

A csapágy mérete 8 mm belső átmérővel, 22 mm külső átmérővel és 7 mm vastagsággal rendelkezik. Az ilyen típusú csapágyak általánosan két védőfedeles kivitelben kaphatók, melyek megakadályozzák a por és a szennyeződések bejutását a csapágyba, így hosszabb élettartamot biztosítanak.

A 608ZZ típusú csapágy előnyei közé tartozik a hosszú élettartam és a megbízható teljesítmény. Az ilyen típusú csapágyak alacsony súlyúak és viszonylag kis méretűek, ami lehetővé teszi számukra, hogy széles körben alkalmazhatóak legyenek különféle ipari és személyes alkalmazásokban. Emellett ezek a csapágyak könnyen tisztíthatók, ami tovább növeli az élettartamot.

A 608ZZ típusú csapágyakat széles körben alkalmazzák a robogók, görkorcsolyák és skateboards-ok kerekeiben, valamint a 3D nyomtatók tengelyeiben is. Ezek a csapágyak kiválóan bírják a terhelést és a vibrációt, így ideálisak nagy sebességekhez és különféle körülményekhez. Emellett a csapágyak olcsók és könnyen elérhetők, ami tovább növeli az értéküket.

Összességében a 608ZZ típusú csapágy egy megbízható és sokoldalú csapágy típus, amelyet számos különböző alkalmazásban lehet használni. Az ilyen típusú csapágyak nagyon sok előnnyel rendelkeznek, beleértve a hosszú élettartamot, a megbízható teljesítményt, a könnyű karbantarthatóságot és az alacsony árat. Ha ilyen csapágyra van szüksége, akkor biztos lehet benne, hogy az 608ZZ típusú csapágy jó választás lesz.

 

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

További információk

Tömeg 5 g
Méretek 10 × 25 × 10 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy 608ZZ” értékelése elsőként