A leadott rendeléseket igyekszünk a leghamarabb teljesíteni.

Elfogadunk forintot és eurót is, eurós fizetésre azonban utánvétes rendelés esetén nincs lehetőség.

Munkanapokon, hétfő és csütörtök között 11:30-ig között leadott rendelések, általában másnapra megérkeznek.

Csütörtök 11:30 és péntek 11:30 között leadott rendelésen pénteki nap kerülnek összekészítésre, melyek hétfőn vehetőek át.

Péntek 11:30 és hétfő 11:30 között leadott rendelések hétfői napon kerülnek összekészítésre, így kedden vehetőek át.

Külföldi szállítási címre a belföldinél hosszabb időt érdemes figyelembe venni, Magyarországgal szomszédos országokba 2-3 munkanap, Európán belül ettől távolabbiakba 3-4 munkanap átfutási idővel érdemes számolni. Amerikai Egyesült Államokba és Ausztráliába körülbelül 1 hét mire megérkezik a címre a csomag, előfordulhat hogy az adott országban az illetékes hatóságok vámot és/vagy áfát vetnek ki a rendelt csomagra, erről érdemes előre tájékozódni. Nem magyarországi címre maximum 10 kg-os csomagot tudunk feladni. Minden esetben a nyomkövetés a feladás pillanatától elérhető, ezt a futárszolgálat rendszere automatikusan megküldi a megadott e-mail címre.

A megadott idők tájékoztató jellegűek, igyekszünk tartani őket, ám bizonyos esetekben késések előfordulhatnak.

A feladásról e-mail értesítő kerül kiküldésre, valamint a futárszolgálattól is, benne a követési számmal, Foxpost esetén az automata nyitókódjával e-mailben és sms-ben.

Foxpost automata: 

Foxpost automatába egységesen előreutalással/bankkártyás/Barionon keresztüli fizetéssel bruttó 2000 Ft a postaköltség, utánvét esetén bruttó 2400 Ft csomagmérettől függetlenül.

Külföldön a Foxpost nem elérhető, így oda nem tudunk csomagot küldeni, megértését köszönjük.

GLS futár:

Házhozszállítás szolgáltatásunk jelenleg GLS futárszolgálat által történik, ennek költsége egységesen, mérettől függetlenül előreutalással/bankkártyás/Barionon keresztüli fizetéssel belföldön bruttó 2598 Ft, utánvét esetén 3298 Ft.

Külföldre történő szállítás csak GLS futárszolgálat segítségével zajlik, utánvét nem lehetséges. Minden országba más-más szállítási költség kerül felszámításra, kérjük a megrendelés leadásakor ezt vegye figyelembe.

GLS csomagpont:

GLS csomagponton lehetőség van tetszés szerinti időpontban, a szállító cég által megadott határidőn belül a megrendelt csomagot átvenni. Árképzése a GLS futár szolgáltatáséval megegyező.

Külföldi rendelés esetén a GLS csomagpont nem elérhető, megértését köszönjük.

Személyes átvétel: Telephelyünkön nincs lehetőség a személyes átvételre, megértésüket köszönjük. Csak szerződött partnercégünknél, Biatorbágyon van lehetőség rendelés átvételére. Itt előzetes helyszín és időpont egyeztetése után a webáruházban leadott és pénzügyileg rendezett rendelések szállítási költség nélkül átvehetőek.

Minden esetben elektronikus számla (ezt nem szükséges kinyomtatni, nyomtatás nélkül érvényes – így nem lesz megtalálható a kiküldött csomagban, hanem a megadott e-mail címre kerül kiküldésre) kerül kiállításrautánvét esetén a Foxpost/GLS visszaigazolásalapján állítjuk ki a végleges számlát.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0