Csapágy 623ZZ

272 Ft

Készleten

Cikkszám: 623ZZ Kategória: Címkék: ,

Leírás

A 623ZZ típusú csapágy egy kis méretű csapágy, melyet a precizitást igénylő alkalmazásokhoz terveztek. Az alacsony súrlódási ellenállás és a tartósság jellemzi, ezért széles körben használják a különböző iparágakban. A csapágy 3 mm belső átmérővel, 10 mm külső átmérővel és 4 mm vastagsággal rendelkezik.

Ez a csapágy egyet jelent a kiváló minőséggel, ami nagyban elősegíti a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot. Az acél görgők és a minőségi acél külső gyűrűk kombinációja a csapágy kiváló ellenálló képességét biztosítja a külső terhelésekkel és az ütésekkel szemben. A csapágy belsejében található acél gyűrű pedig gondoskodik a precíz működésről.

A 623ZZ típusú csapágy sokféle alkalmazásra használható. Ezek közé tartozik például a modellezés, a robotika, a 3D nyomtatás, a játékok és a számítógépek.

A modellezésben, különösen a modellvasút-hobbi körökben a 623ZZ csapágyat előszeretettel használják azok a modellezők, akik a mozdonyok és a kocsik gördülékenységét szeretnék javítani. Az acél görgők segítségével a modellek könnyebben mozognak a síneken, így a modellvasút élethűbbé és valóságosabbá válik.

A robotikai alkalmazásokban a 623ZZ csapágyat a robotkarok, a félvezetők és a mechanikai kialakítások során használják. A csapágyak segítenek a robotok mozgatásában és az érzékelők stabilitásának biztosításában.

A 3D nyomtatásban a 623ZZ csapágyak a mozgatható alkatrészek kialakításában használatosak. A csapágyak biztosítják a nyomtatott alkatrészek pontos mozgását, így a nyomtatás eredménye pontosabb és hatékonyabb lesz.

Összefoglalva a 623ZZ típusú csapágy kiváló minőségű és sokoldalúan használható kis méretű csapágy. A csapágy tartós és megbízható, így alkalmas a precizitást igénylő iparágakban történő használatra.

 

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

További információk

Tömeg 50 g
Méretek 100 × 25 × 10 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy 623ZZ” értékelése elsőként