Csapágy 678ZZ

272 Ft

Készleten

Cikkszám: 678ZZ Kategória: Címke:

Leírás

A 678ZZ típusú csapágy sokféle iparágban és alkalmazásban megtalálható, és kiváló minősége miatt a legtöbb helyen népszerű. Ez a csapágy egy miniatűr méretű, zárt kialakítású, és méretéhez képest rendkívül nagy terhelhetőséggel rendelkezik. Az 678ZZ csapágy 8 mm külső átmérővel, 3 mm belső átmérővel és 4 mm vastagsággal rendelkezik.

Az 678ZZ típusú csapágy zárt kialakításának köszönhetően megakadályozza a szennyeződések bejutását a csapágyba, így hosszú élettartamot biztosít. Az előnye még az is, hogy az ilyen típusú csapágyakat nem kell karbantartani vagy kenőanyaggal ellátni. Ezért gyakran használják olyan helyeken, ahol nehéz hozzáférni a csapágyhoz, vagy az időjárási körülmények nem ideálisak.

Az 678ZZ csapágyak kiváló terhelési kapacitással rendelkeznek. Mivel a csapágyak zártak, kevesebb szennyeződés és por jut be, ami javítja a csapágy élettartamát. Az 678ZZ csapágyak precíziós alkatrészek, így nagy pontossággal készülnek, hogy biztosítsák a zavartalan működést.

A 678ZZ csapágyak sokféle felhasználási területen alkalmazhatóak, például az elektronikai, az optikai, az orvosi és az autóiparban is. Ezek az apró méretű csapágyak hasznosak lehetnek a modellvasút-építőknek is, valamint azoknak a barkácsolóknak, akik saját készítésű robotokat vagy más alkatrészeket szeretnének létrehozni.

A 678ZZ típusú csapágyak széles körben elérhetőek, és sokféle webáruházban megvásárolhatóak. A csapágyak minőségi anyagokból készülnek, és a legjobb minőségű gyártási folyamatokkal állnak elő, így biztos lehet abban, hogy a vásárlásával megbízható és tartós alkatrészt kap.

 

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy 678ZZ” értékelése elsőként