Üdvözlöm! Szűcs Nándor vagyok, a tulajdonos és a kapcsolattartó, bár nem voltam mindig ilyen jól fésült. Jelenleg másodállásban viszem a céget, de ez a megrendelések kiküldésére nincs hatással a szoros partneri együttműködéseknek köszönhetően. A telefont és e-mailt én kezelem, így amennyiben elfelejteném visszahívni, nyugodtan keressen meg ismét, nem veszem zaklatásnak.

2020-ban alakítottam meg a céget, előtte volt 3d nyomtatós egyéni vállalkozói próbálkozásom, de ez inkább kevesebb mint több sikerrel működött, így abba is hagytam. A weboldal és a cég is jelenleg is üzemel. Sok nehézséget okozott a megfelelő gyártó megtalálása, de mostanra megtaláltuk azokat, akik mindig ugyanolyan minőségben és megbízhatóan szállítanak.

Célom, hogy elősegítsük az ország tudásbéli fejlődését ebben az iparágban, így amint engedi az időm, bővítem a Tudástér fantázianevű aloldalt, mely mindenki számára ingyenesen elérhető. Másik cél, hogy ne tartozzunk a NAV-nak.

Személyes célom pár év alatt a 3d nyomtatóipar nemzeti vezetőjévé válni. Ehhez elfogadok minden segítségnyújtást, akár technikai észrevételt, visszajelzést, akár a kínálattal, akár más jellegűvel kapcsolatban.

Kapcsolat:

Telefon: +36-30/1310540

E-mail: info@voxelprint.hu

Közösségi média felületeink: Facebook

Legutolsó frissítés: 2022.06.22.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0