Csapágy LM16UU

1 067 Ft

Készleten

Cikkszám: LM16UU Kategória:

Leírás

Az LM16UU típusú csapágy az egyik legkedveltebb lineáris csapágy típus a piacon. Az általános termékleírása alapján ez a típus két sorban 6 db görgőt tartalmaz, amelyek az érintkező felületen gördülnek, hogy egyenletes mozgást biztosítsanak. A görgők két oldalán egy-egy acél lemezből álló tartók segítik az egész rendszer stabilitását.

Az LM16UU csapágy előnye, hogy képes nagy terhelést is elviselni, és nagyon pontos lineáris mozgást biztosít. A görgőknek köszönhetően a csapágy nagyon sima mozgást tesz lehetővé, így kiválóan alkalmazható olyan feladatokhoz, amelyeknél nagy pontosság és sima mozgás szükséges, például CNC gépekben vagy 3D nyomtatókban.

A LM16UU csapágy méretei 16mm átmérőjű belső és külső gyűrűvel rendelkezik, és 25mm hosszúságú. Az ilyen típusú csapágyak gyakran használják fúrókban, marógépekben és egyéb szerszámokban, ahol a nagy pontosság és a sima mozgás kulcsfontosságú.

A LM16UU csapágyat széles körben alkalmazzák a gyártási folyamatokban, például az autógyártásban, a gépgyártásban és az elektronikai iparban is. Az általános felhasználási területek közé tartoznak az elektromos motorok, az öntödei berendezések, az élelmiszeripari gépek és az orvosi eszközök.

Az LM16UU típusú csapágyak között számos minőségi különbség lehet, így fontos olyan beszerzési forrásokat választani, amelyek megbízható minőségű termékeket kínálnak. Az ilyen típusú csapágyak jellemzően olajozással működnek, így rendszeres karbantartás és kenés szükséges a hosszú élettartam biztosítása érdekében.

Összefoglalva, az LM16UU típusú csapágy egy nagyon népszerű lineáris csapágy típus, amely kiváló pontosságot és sima mozgást biztosít. Nagyon sok iparágban használják, különösen olyan területeken, ahol nagy pontosság és sima mozgás szükséges.

 

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

További információk

Tömeg 66 g
Méretek 35 × 50 × 35 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy LM16UU” értékelése elsőként