Csapágy LM8SUU

427 Ft

Készleten

Cikkszám: LM8SUU Kategória:

Leírás

LM8SUU típusú csapágy kiváló minőségű, prémium termék, amelyet kifejezetten széles körű felhasználásra terveztek. A csapágy kiváló minőségű anyagokból készül, így megbízható és hosszú élettartamú megoldást nyújt.

A LM8SUU csapágyak mérete 8x15x11.5 mm, és az LM8UU-hoz hasonlóan lineáris mozgásokhoz használják. Az LM8SUU csapágy egy bolygós csapágy, amely egyetlen sorban lévő gömbcsapokkal rendelkezik, amelyek gördülnek a belső és külső gyűrű között, így csökkentve a súrlódást.

Az LM8SUU csapágyak előnyei közé tartozik a csendes működés, a hosszú élettartam és a magas terhelhetőség. Az LM8SUU kiválóan alkalmas a CNC gépek, 3D nyomtatók, robotok és egyéb automatizált eszközök mozgó alkatrészeinek kialakításához.

A LM8SUU csapágy kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a magas terhelhetőséget és a hosszú élettartamot. A csapágy bolygós kialakítása lehetővé teszi a sima és csendes működést, így az ideális megoldás bármely alkalmazáshoz, ahol fontos a megbízható és hosszú élettartam.

A LM8SUU csapágy kiválóan alkalmas olyan alkalmazásokhoz, mint a robotok és CNC gépek, ahol a pontos és sima mozgás elengedhetetlen. A csapágyat továbbá a 3D nyomtatókban is használják, ahol a sima és pontos mozgás szükséges az alkatrészek gyártásához.

Összefoglalva, az LM8SUU csapágy megbízható, kiváló minőségű és hosszú élettartamú termék. Bolygós kialakítása lehetővé teszi a sima és csendes működést, így az ideális megoldás a legtöbb alkalmazáshoz. Ha minőségi és megbízható csapágyra van szüksége, az LM8SUU-t bátran ajánljuk Önnek.

Rövidebb, mint a „hagyományos” LM8UU csapágy.  8 mm átmérőjű lineáris sínekkel kompatibilis.

 

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

További információk

Tömeg 10 g
Méretek 17 × 20 × 20 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy LM8SUU” értékelése elsőként