Silk filament Azure arany

1 600 Ft9 361 Ft

Törlés

Leírás

Nettó 50 g / 1  kg súlyú Azurefilm márkájú SILK filament, 1.75 mm átmérővel, arany színű.  Vákuumzárású csomagolásban található, benne szilikagéllel, amely megvédi az esetleges párától, és frissen tartja az alapanyagot. A legegyszerűbben nyomtatható alapanyag, kezelése nem igényel különleges bánásmódot.

 

A „selyem” Silk filamentek általában fényes bevonatú, továbbfejlesztett PLA filamentek, de az Azure  SILK 3D szálak más alapanyagból készülnek, ezmiatt más tulajdonságokkal is rendelkeznek. Az AzureFilms SILK filamentek bizonyos adalékanyagokkal és anyagokkal készülnek, amelyek ugyanúgy nyomtathatók 3D-ben, mint egy általános PETG filament, így nem szükséges átalakítás a 3d nyomtatón.

Kivételes megjelenésének köszönhetően a SILK filamentek jelenleg az egyik legkelendőbb 3D filamentek a 3D nyomtatáshoz.  A SILK filamenttel történő nyomtatás rendkívül népszerű a végső 3D-s termék fényes és selymes felülete miatt, amely nemcsak esztétikailag tetszetős, hanem segít elrejteni a rétegek közötti átmeneteket is. Ez a legjobb választás dekorációs elemek, például vázák, figurák, lakberendezési tárgyak 3D nyomtatásához.

 

Javasolt nyomtatási hőmérséklet 220-240 fok C között, 80 fok C-ra fűtött asztal mellett. PETG-hez hasonló nyomtatási paraméterekkel nyomtatható, csillogó és fényes lesz a nyomat. Javasolt nyomtatási sebesség 50 és 100 mm/s között üveglapra, vagy kaptonszalagra. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a nyomtatók felépítése, hőmérsékleti tartománya némileg eltérhet más nyomtatók használatától függően.

3d nyomtatókhoz való SILK filamentet kifejezetten úgy tervezték, hogy minden

kezdő és 3D-s készítő számára könnyen használható legyen. Hozzáférhető és felhasználóbarát, és ami szintén nagyon fontos, hogy 3D nyomtatáskor nem zsugorodik.

Az AzureFilms SILK filament szinte az összes 3D nyomtatóval kompatibilis, beleértve a Flashforge és MakerBot nyomtatókat, az Ultimaker, a Creality, az Artillery, a Makergear, a Printrbot, a Bukobot, az A típusú gépeket és sok más nyomtatót.

 

Angol nyelvű további olvasmány a Silk filamentekről ide kattintva elérhető. Magyarra fordítása hamarosan megtörténik.

További információk

Tömeg 1370 g
Méretek 80 × 230 × 230 mm
Filament súly

1000 g, 50 g minta

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Silk filament Azure arany” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…