PET Carbon 500g

15 949 Ft

 

Csak 1 maradt készleten

Cikkszám: 3830063542516 Kategóriák: , ,

Leírás

Az AzureFilm PET Carbon CF a legkönnyebben nyomtatható szénszálas PET-anyag, amelyet a piacon találhat. A vállalatok többsége csiszolt szénszálakat használ a filamenthez. Az Azure PET CF aprított szénszál erősítésű szerkezettel rendelkezik, így sokkal erősebb az ütésállósága. Ez az apróra vágott szénszálas kompozit új határok felé tereli a meglévő erőfeszítéseket és korlátokat a mérnöki minőségű 3D nyomtatószálak kutatása terén.

A PET Carbon filament kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, nem vetemedik, beleértve a rendkívül nagy z-réteg szilárdságot és az alacsony vízfelvételt. Az Azure PET CF 15%-ban szénszállal van töltve, és rövid távú (max. 3 óra) maximális hőmérséklete akár 125°C. Könnyen elvisel 100°C-ot 10 óráig vagy tovább. A benne lévő szálak vastagsága 0,4-0,6 mm között van, ezért a fúvóka átmérőjének minimum 0,6 mm-nek kell lennie.

A szálerősítésű kompozitok kivételes mechanikai tulajdonságokkal rendelkeznek. A tipikus összetett mozgató tényezőkön kívül, mint például a szálak orientációja, a száltérfogat és a halmozás módja, a tudósok rájöttek, hogy a nyomtatási paraméterek, például a kitöltési sűrűség, a fúvóka sebessége, a rétegvastagság, a fúvóka típusa, a betöltési minta, a beépített tájolás, az ágy hőmérséklete is kihatással van a mechanikai tulajdonságokra.

 

Egy tekercs 500 g nettó súlyú és 1.75 mm átmérőjű. További kompozit anyagokat is megtalálhat a kínálatunkban ide kattintva.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PET Carbon 500g” értékelése elsőként