Csapágy LM8UU

640 Ft

Elfogyott

Cikkszám: LM8UU Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

A LM8UU  egy nagyon népszerű és sokoldalú csapágy típus, amely kiváló minősége és tartóssága miatt széles körben használják különböző alkalmazásokban.

A csapágy mérete 8x15x24 mm, amelynek méretei a belső átmérő, külső átmérő és a teljes hossz. A csapágy belsejében található görgők segítségével mozgásra képes tengelyt hozhatunk létre, amely biztosítja a sima és zökkenőmentes mozgást. Az LM8UU lineáris csapágy, amelyet általában CNC gépekben, 3D nyomtatókban, robotokban, valamint egyéb gépekben használnak. Az LM8UU csapágy használatával csökkenthetjük a súrlódást és a zajt a gépekben, valamint növelhetjük a gépek élettartamát és hatékonyságát.

Az LM8UU csapágy kiváló minőségű acélból készül, amely rendkívül tartós és ellenálló a kopásnak. A csapágy görgői precíziós kialakításúak és megfelelő kenés mellett hosszú élettartammal rendelkeznek. Az LM8UU típusú csapágyak használata kiváló választás a nagy sebességű és nagy precizitást igénylő alkalmazásokban.

Az LM8UU csapágyat széles körben alkalmazzák különböző iparágakban, mint például az autóipar, a repülés, a hadiipar, a számítógép- és elektronikai ipar, az építőipar, a papíripar és a bányászat. Emellett az LM8UU csapágyat számos hobby alkalmazásban is használják, mint például a robotika, az elektronika, a modellezés és az ilyen típusú kis gépek építése.

Az LM8UU típusú csapágyakat általában kis méretű gépekben használják, és különféle csomagolási formákban érhetők el, beleértve az egyedi csomagolásokat is. Az LM8UU csapágy ára az általános piaci árszintnek megfelelően alakul, és a minőség és tartósság miatt érdemes befektetni ebbe a termékbe.

 

8 mm átmérőjű lineáris tengelyekre, rudakhoz való lineáris csapágy.

 

Külső méretei: 24 mm (hosszúság) x 15 mm (külső átmérő) x 8 mm (belső átmérő)

 

Műanyag változata az RJMP-01-08 típusú csapágy.  Hosszabb változata az LM8LUU típusú csapágy.

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

További információk

Tömeg 13 g
Méretek 24 × 15 × 15 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy LM8UU” értékelése elsőként