Csapágy 688ZZ

272 Ft

Készleten

Cikkszám: 688ZZ Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A 688ZZ típusú csapágy egy miniatűr méretű, zárt szerkezetű csapágy, amely a kis mérete és kiváló minősége miatt széles körben alkalmazható.  Az 5 mm belső átmérővel és 8 mm külső átmérővel rendelkező csapágy fém borítással és zárt kialakítással rendelkezik, ami megvédi a szennyeződésektől és a porral szembeni ellenálló képességét javítja.

Az 688ZZ csapágy előnyei közé tartozik a magas pontosság és a kiváló minőség. Ezek lehetővé teszik a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A csapágy zárt kialakítása védi a belső alkatrészeket a káros szennyeződésektől és a nedvességtől, ami növeli a csapágy élettartamát. Az 688ZZ típusú csapágy kiváló terhelhetőséggel rendelkezik, és a magas fordulatszámnak is ellenáll.

A 688ZZ csapágyok széles körben használhatók az ipar számos területén. Alkalmazásuk megtalálható a kis méretű elektromos motorokban, RC modellekben, valamint a különböző precíziós eszközökben. A miniatűr méretük miatt a 688ZZ csapágyak rendkívül hasznosak a kis helyigényű eszközökben és gépekben.

Az 5 mm belső átmérővel és 8 mm külső átmérővel rendelkező csapágyakhoz tartozó precíziós méret és forma megkönnyíti a beépítést és a cserét. Az 688ZZ típusú csapágyak zárt szerkezete miatt kevesebb karbantartást igényelnek, ami csökkenti a karbantartási költségeket és időt takarít meg.

A 688ZZ típusú csapágyak kiváló minősége és tartóssága miatt népszerűek a világ számos területén. Az ipar széles körben használja őket a kis gépekben és eszközökben, de azok is használhatják őket, akik hobbi szinten foglalkoznak ilyen típusú precíziós eszközökkel.

Összefoglalva, az 688ZZ típusú csapágyak miniatűr méretük, kiváló minőségük és tartósságuk miatt kiváló választások a kis helyigényű eszközökben és gépekben.

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy 688ZZ” értékelése elsőként