Csapágy 626ZZ

272 Ft

Készleten

Cikkszám: 626ZZ Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az 626ZZ típusú csapágy egy kis méretű, zárt acél görgőscsapágy, amelynek külső átmérője 19 mm, belső átmérője 6 mm, és szélessége 6 mm. A csapágyak nagyon fontosak az ipar számos területén, mivel lehetővé teszik a forgó gépek és berendezések sima működését. Az 626ZZ csapágyok széles körben használhatók az autóiparban, a számítástechnikai iparban, a lég- és űrhajóiparban, valamint a háztartási gépekben.

Az 626ZZ típusú csapágy számos előnnyel rendelkezik. Az acél görgők nagy teherbírásúak, és hosszú élettartammal rendelkeznek. A zárt kivitelű kialakításuk megvédi a port, a vizet és az egyéb szennyeződéseket, így csökkentve a csapágy kopását és meghibásodását. A zárt kialakításnak köszönhetően a csapágyak nem igényelnek karbantartást, és kevesebb zsírozást igényelnek, mint a nyitott kialakítású csapágyak.

Az 626ZZ típusú csapágyakat széles körben használják a számítástechnikai iparban, például az 3D nyomtatókban és a merevlemezekben. Az autóiparban is népszerűek, ahol a motorok, a váltók, a kerekek és a csapágyakhoz kapcsolódó alkatrészek részei. Az 626ZZ csapágyakat használják továbbá a repülőgépgyártásban és az űrtechnológiai alkalmazásokban, ahol fontos a rendkívüli megbízhatóság és a magas teherbírás.

Összességében az 626ZZ típusú csapágyak a kis méretükből és széles körű felhasználási lehetőségeikből adódóan nagyon hasznos alkatrészek, amelyek biztosítják a sima és megbízható működést a különböző iparágakban. Ha szükséged van csapágyakra, az 626ZZ egy kiváló választás lehet az alkatrészek megbízhatósága és tartóssága miatt.

 

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

További információk

Tömeg 9 g
Méretek 7 × 20 × 7 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy 626ZZ” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…