Csapágy 625zz

272 Ft

Készleten

Cikkszám: 625zz Kategória: Címkék: ,

Leírás

A 625ZZ típusú csapágy egy kiváló minőségű és megbízható alkatrész, amely széles körben felhasználható a különböző ipari és háztartási berendezésekben. A csapágy mérete 5x16x5 mm, ami lehetővé teszi a kompakt méretű eszközökbe való beépítést. Az alábbiakban részletesebb információkat találhat a 625ZZ típusú csapágyról.

Az 625ZZ csapágy előnyei közé tartozik a kiváló minőségű anyagok felhasználása, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az ilyen típusú csapágyak a legkeményebb igényeknek is megfelelnek, és nagyon jól teljesítenek az alacsony és közepes terhelés mellett.

Az 625ZZ csapágyakat széles körben használják az iparban, például az autógyártásban, az elektronikai iparban és az építőiparban. Emellett hasznosak lehetnek háztartási berendezésekben is, mint például a mosógépek, számítógépek, kerti eszközök és sok más készülék.

A csapágyak általános mérete 5x16x5 mm, amelyek tökéletesek a kisebb berendezésekhez, amelyekbe be kell építeni őket. Az ilyen típusú csapágyak nagyon könnyűek és kompaktak, így nem jelentenek problémát a beépítésük során.

A 625ZZ típusú csapágyak könnyen beszerezhetőek, és általában elérhetőek az alkatrész-kereskedőkben, valamint az online piactereken. A csapágyak ára általában versenyképes, így ezek a csapágyak jó választás lehetnek a különböző projektekhez.

Összességében elmondható, hogy az 625ZZ típusú csapágy egy nagyon jó választás lehet azok számára, akik megbízható és tartós alkatrészt keresnek különböző ipari és háztartási berendezésekhez. A csapágy kiváló minősége, széles körű felhasználhatósága és kompakt méretei miatt széles körben elterjedt és könnyen beszerezhető.

 

További méretben is elérhetőek a csapágyaink ide kattintva.

További információk

Tömeg 6 g
Méretek 5 × 16 × 5 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csapágy 625zz” értékelése elsőként